Vuoden 2021 Minä Olen -messujen

WORKSHOPIT

Minä Olen -messuilla 2021 on mahdollisuus osallistua yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä järjestettyihin lisämaksullisiin workshopeihin, jotka järjestetään Zoomin välityksellä viikoilla 7 ja 8.

Minä Olen 2021 x Paula Heinonen

Funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Paula Heinonen syventyy naishormonien saloihin luennolla "Naishormonit ja hyvänolon salaisuus?". Lisäksi pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä FLT Ravintovalmentajan pitämässä pienryhmätapaamisessa verkossa.

WORKSHOP | MARIKA ROSENBORG: Mahdollisuuksien parisuhde skeematerapeuttisesta näkökulmasta

Seksuaaliterapeutti Marika Rosenborgin workshopissa käydään läpi tunnelukkojen vaikutusta parisuhteen vuorovaikutukseen ja keinoja, joiden kautta niistä voi tulla tietoiseksi. Työpajan aikana tehdään muutama yhteinen harjoitus, jotka voi toteuttaa yksin tai halutessaan pienryhmissä.

WORKSHOP | SUVI BOWELLAN: Kiltistä tytöstä itseään kunnioittavaksi naiseksi

Hidasta elämää -bloggaaja, Minä Olen -lehden toimittaja, kirjailija ja valmentaja Suvi Bowellan antaa workshopissaan sinulle työkaluja siihen, miten astua kiltin tytön roolista oman arvonsa tuntevaksi naiseksi.

WORKSHOP | MIIA MOISIO: Mikä vie voimasi, uuvuttaa tai masentaa?

Terapeutti, pappi ja tietokirjailija Miia Moision workshopissa pysähdytään hetkeksi itsen äärelle miettimään, mikä vie voimia ja mistä voisi lähteä liikenteeseen, jotta voimat ja elämänilo voisivat taas löytyä.

WORKSHOP | NOORA LINTUKANGAS: Mitä lähempänä kuolemaa käy sitä enemmän elämää löytää

Kundaliinijoogan opettajakouluttaja, tietokirjailija ja toimittaja Noora Lintukankaan vetämässä työpajassa kohdataan kuoleman käsitettä ja tutkitaan irtipäästämistä kundaliinijoogan keinoin. Se sopii kaikille irti päästämistä ja luottamusta opetteleville ja elämän rakastamisesta kiinnostuneille.

WORKSHOP | AULI MALIMAA: Tunne itsesi, ymmärrä muita

MB-onnellisuusvalmentaja, EIF-enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja Auli Malimaa vetämä workshop avaa sinulle enneagrammin avulla 9 erilaisen, mutta yhtä hyvän persoonallisuustyypin vahvuudet ja toimintatavat, mikä auttaa sinua arvostamaan enemmän itseäsi ja muita.

WORKSHOP | SUSANNA JUSSILA & EMMI OHRANIEMI: Kotona kehossa

Susanna Jussilan ja Emmi Ohraniemen vetämä työpaja sisältää kuulostelevaa ja hidasta yin- ja flow-joogaa, vapaata liikettä, somaattisia harjoituksia ja luovaa kirjoittamista. Asanan linjausten sijaan työpajassa keskitytään kokemuksellisuuteen, siihen, miltä liike tuntuu sisältä käsin.