Tervetuloa vuosi 2021!

Tämä on ensimmäinen blogitekstini Minä Olen -messujen blogiin. Tämän saman tekstin löydät myös Minä Olen -lehden blogista, sillä sinne alan kirjoittaa blogia säännöllisemmin. Minä Olen -messujen blogissa kirjoitan vierailevana tähtenä, sillä minua pyydettiin tulkitsemaan Tarotien sanomaa vuodelle 2021.


Tulkinnoissani käytän Aleister Crowleyn luomia Thoth Tarot-kortteja. Crowley oli kuuluisa mystikko, joka eli vuosina 1875-1947. Kortit maalasi lady Frieda Harris. Ja mitä nämä upeat kortit kertovatkaan, siitä seuraavaksi.


Kuva: Hilla Sundström


Tarotien sanoma vuodelle 2021


Ensimmäisenä nousee pöytään Lanttien Kuningatar, joka kehottaa pitämään huolta itsestämme. Se on myös terveyden kortti, joka kehottaa meitä huolehtimaan terveydestämme. Viereen nousee terveyteen liittyvä kortti, joka kertoo pahemmista sairauksista, jopa päihteisiin liittyviä asioita. Tilanne näin vuoden alkutaipaleella näyttää pahalta, mutta piristystä näyttää olevan tulossa. Lanttien Prinsessa kertoo parempien aikojen olevan tulossa vielä kevään aikana.


Sauvojen Kuningatar on korkeassa asemassa oleva nainen, jolla on paljon sananvaltaa ja hänellä on myös ohjenarut käsissä. Hänen vierellään seisoo vähempiarvoisia naisia. Sauvojen Prinsessa kehottaa ottamaan pelot pois sydämistämme ja menemään eteenpäin lämpimin arvoin.


Vaara ei kuitenkaan vielä ole ohi. Tulee pettymyksiä, asioiden selvittelyä, turhautumista ja voimakkaita rahahuolia. Itse paholainen eli Valttien Paholainen vääntää veistä rinnassamme, mutta Sauvojen Täydentyminen saa asioihin tasapainoa. Lanttien Menestys kertoo parempien aikojen olevan tulossa ja hänen vierellään seisoo Valttien Hallitsija – korkea arvoinen mies, jolla on hyvä organisointikyky, hyvät johtajan ominaisuudet ja palava halu tehdä muutoksia uuteen positiiviseen suuntaan.


Valttien Hirtetty ja Valttien Taikuri ovat kuitenkin toppuuttelemassa ja kehottavat etenemään hitaammin, ettei tule uutta pettymystä. Varoittavana korttina Maljojen Uupumus. Valttien Erakko kehottaa ottamaan kaikki asiat huomioon ja punnitsemaan niitä rauhassa. Nyt olisi hyvä hetki meditoida ja mietiskellä asioita, että päästään hyvään lopputulokseen. Valttien Voima kertoo kyllä kuuluisasta suomalaisesta sisusta eli periksi emme anna ja välillä mennään eteenpäin kuin mummo lumessa. Tähtien Valtti kehottaa pitämään jalat maassa, kun tehdään päätöksiä – näin saadaan täyttymys aikaiseksi, sen vahvistaa Maljojen Täyttymys.


Siinä oli vuoden ensimmäinen tulkinta yleisesti meille kaikille.


Lämmöllä


TuulaVaraa oma aikasi Tarot-tulkintaan:

Tarot-Tuula

Tuula Huhtala

Tarot-Tulkitsija / Kirjailija / TV-juontaja

P. 041 7071 920

tuula.huhtala@windowslive.com

Instagram @tarottuula

Facebook @tarot.tuula.huhtala

tarottuula.wordpress.com

#blogi #keho #mieli #henki #perhe #työ #talous #tarot #tulkinta #tarotkortit #tarottuula

192 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki