• Hilla

Tämän ajan energiat

Rakas ystävä,

joko nämä tuskallisen raskaat energiat alkavat riittää? Olet varmasti huomannut, että et ole ainoa, joka on nyt kovin herkillä. Tähän aikaan vuodesta ihmiset ovat muutenkin väsyneitä, mutta tänä vuonna erityisesti. Lohduttavaa on kuitenkin tieto siitä, että emme ole tämän energiataakkamme kanssa yksin. Muutosenergiat ovat vallalla kollektiivisesti.


Aiheeseen liittyen haastattelin viime viikolla Leena Siitosta Keskiviikkokahveilla. Leenalla on Helsingissä oma työtila, jonne hän ystävällisesti kutsui minut. Leena on FM ja henkinen opettaja, joka tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan ottamaan energiatyöskentelyn avulla energiansa ja elämänsä haltuun Hyvät Vibat -energiavalmennuksessa®.


Haastattelu on nähtävissä kokonaisuudessaan alla olevalla videolla.


Video: Keskiviikkokahvit - Tämän ajan energiat ja energiavalmennus (löytyy Minä Olen -messujen YouTue-kanavalta)


Kuvittele tilanne. Olet herkkä aistimaan muiden energioita ja vedät puoleesi muiden pahan olon. Menet hypermarkettiin työpäivän päätteeksi ja yhtäkkiä unohdat miksi sinne edes menit tai mitä sinun piti ostaa ja ahdistut vain koko kauppareissusta. Pääsi ei pysy perässä siitä mitä kehosi ottaa vastaan. Onko tuttua? Minulle ja monelle tutulleni ainakin on. Leenakin tunnisti tilanteen ja onneksi hänellä oli vastaus kuinka hoitaa vaikkapa jouluostokset siten, että pystyy suojaamaan omat energiansa. Kokeilin taktiikkaa eilen ja aikalailla siinä onnistuinkin. Pyysin vielä varalta enkeleiltä tukea ja apua, että saisin ostokset tehtyä ilman kiirettä, stressiä ja ahdistusta. Ja tietysti palkitsin itseni - aivan kuten Leenakin neuvoi.


Kuva: Darren Coleshill


Intuitiivinen tulkinta


Mitä se intuitiivinen tulkinta sitten on? Leenan nettisivuilla asia kerrotaan näin:


"Intuitiivinen tulkinta vie sinut lempeästi syvälle sisimpääsi. Se auttaa sinua saamaan uudelleen yhteyden aitoon itseesi ja herättelee huomaamaan sen, mikä on jo olemassa sinussa, mutta mitä et ehkä juuri tällä hetkellä näe.


Puolitoista tuntia kestävä intuitiivinen tulkinta alkaa syvällä, kattavalla katsauksella tämän hetken energioihisi ja tilanteeseesi. Sen jälkeen keskitymme juuri sinulle tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin eri elämänalueilla. Lopuksi saat tasapainottavan energiahoidon, joka auttaa sinua luopumaan vanhasta ja avaa uuden vastaanottamiselle.


Intuitiivinen tulkinta ei ole ennustamista eikä anna kysymyksiin valmiita vastauksia. Sen sijaan se tarjoaa oivaltavaa peilausta, tukea ja ohjausta ja auttaa sinua kuuntelemaan ja ymmärtämään tietoisemmin sielusi viisaita viestejä." (Lähde: Hyvät vibat)


Sain Leenalta intuitiivisen tulkinnan. Hän kuvaili energiaani keltaiseksi ruusuksi, jonka sisällä on herkkyyttä ja terälehdissä taasen pyörremyrskymäistä voimaa. Nämä asiat jäivät erityisesti mieleeni, sillä lapsena lempikukkani oli juurikin keltainen ruusu ja tänä syksynä eräs näkijä sanoi minulla olevan pyörteiset energiat. Tunnistin Leenan tulkinnasta sen millainen itse olen ja mikä osa-alue minussa vaatii enemmän omaa huomiotani. Katso tulkinta alla olevalta videolta.


Video: Intuitiivinen tulkinta (löytyy Minä Olen -messujen YouTube-kanavalta<