• Hilla

Kokonaisvaltaista hyvinvointia metsästä

Rakas ystävä,

lämpimästi tervetuloa uuden blogimme pariin! Tulemme käsittelemään blogissamme Minä Olen -messujen teemojen mukaisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueita. Keho, mieli ja henki ovat pääteemojamme, mutta haluamme tuoda erillisinä aihepiireinä esiin myös perheen, työn ja talouden, sillä niidenkin hyvinvoinnista täytyy pitää huolta.

Minä Olen -messut uudistuvat hyvää vauhtia. Ei silti huolta, me emme unohda uskollisia messukävijöitämme, vaan kunnioitamme toiveitanne pitää ne parhaimmat asiat messujen sisällössä mukana. Haluamme kuitenkin uudistuksellamme tuoda teille lisää uusia asioita ja henkistä kasvua tuottavia oivalluksia. Pyrimme myös tuomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia laajemmalle joukolle, sillä tärkeintä on pitää huolta sinusta, minusta ja kaikista muistakin – niin lähellä kuin kaukanakin olevista ihmisistä.

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen ja muutos ihmisten ajattelussa on ollut suurta. Tämä vuosi on nimenomaan muutoksen aikaa. On aika oppia ymmärtämään mikä elämässä on tärkeintä. On aika myös oppia kunnioittamaan sitä perintöä, joka meille annettiin – luontoa ja sen tarjoamaa hyvää. Suurin huomattava muutos ainakin omasta mielestäni on ollut se, että metsässä on enemmän ihmisiä. Olen pikkutytöstä saakka kulkenut metsässä ja näin aikuisenakin liikun mieluiten metsässä. Viime keväästä saakka siellä on kuitenkin ollut silmin nähden enemmän ihmisiä. Tämä ilmiö on luonnollisestikin positiivinen.


Kuvat: Oskari Manninen (vas.) ja Joakim Honkasalo (oik.)


On sanomattakin selvää, että metsä hoitaa terveyttämme monin tavoin. Minun ei tarvitse edes viitata tässä mihinkään tutkimuksiin, sillä sinä kyllä tiedät sen. Liiku, haista, maista ja katso. Se kaikki on ulottuvillasi. Uskallatko halata puita, vaikka muut näkisivät? Kokeile edes kerran. Ja sitten toisenkin kerran. Mutta muista, että kolmas kerta vasta toden sanoo.

Pidä itsestäsi huolta! ♡

Rakkaudella

Hilla

Sisällöntuottaja

Minä Olen -messut

some@minaolen.com

#blogi #keho #mieli #henki #perhe #työ #talous #metsä #hyvinvointi #terveys

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki