• Hilla

Kiitos vuodesta 2020!

Rakas ystävä,

kun mietit tätä vuotta, mietitkö mistä olet kiitollinen? Mitä hyvää tämä vuosi toi tullessaan?


Itse olen kiitollinen siitä, että käytin tämän vuoden taas suurena oppipolkuna, jossa kehityin henkisesti. Ymmärsin entistä enemmän kuka minä olen ja mikä tekee minulle hyvää. Olen kiitollinen siitä, että uskallan vihdoin olla oma itseni. Vaikka olisin erilainen kuin muut, olen riittävän hyvä juuri tällaisena. Tämä vuosi sen minulle opetti, että minun ei tarvitse hävetä itseäni. Kun näen kauneutta kaikkialla ja huudan sen iloisena ääneen tai kun pompin kalliolla kuin pieni lapsi hämmästellen maailmaa, voin aivan hyvin päästää tuon ilon valloilleen, vaikka olenkin aikuinen.


Minä tosiaan näen kauneutta, iloa ja valoa kaikkialla. Otan paljon valokuvia kännykälläni hetkistä, joissa tuota kauneutta pysähdyin ihmettelemään. Alla muutama kuva näistä hetkistä.


Kuvat: Hilla Sundström


Olen kiitollinen kaikista työmahdollisuuksista, joita minulle on annettu. Olen oppinut paljon uutta tänä vuonna ja tällä tavoin olenkin taas monta astetta monipuolisempi taidoiltani. Tämä vuosi oli kaikesta huolimatta uusia mahdollisuuksia täynnä.


Olen kiitollinen ihmisistä, joihin olen saanut tutustua. Osa kävi vain kääntymässä elämässäni, mutta otan kiitollisena vastaan opit, jotka heidän kauttaan sain. Ja ne ihmiset, jotka tulivat elämääni jäädäkseen, heistä olen erityisen kiitollinen. Olen kiitollinen myös siitä, että opin pitämään rajani ja sain uudenlaista voimaa. Voimaa olla minä ja kuunnella enemmän sisintäni.


Jostain syystä tähän hetkeen mieleeni juolahti Daavidin psalmi Herra on minun paimeneni.


"Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa,

en pelkäisi mitään pahaa,

sillä sinä olet minun kanssani.

Sinä suojelet minua kädelläsi,

johdatat paimensauvallasi."


Psalmi 23. (Lähde: Raamattu.fi)


Edustaapa tuo suojelus sinulle mitä tahansa; Jumalaa, enkeleitä, universumia, yksisarvisia, vetovoimanlakia tai uskoasi mihin tahansa, niin toivon sinulle tätä suojelusta uuteen vuoteen. Avaa sydämesi kaikelle sille hyvälle, jonka ansaitset. Luota, että kaikki tapahtuu tarkoituksella. Ota opit vastaan ja kehitä itseäsi. Ennen kaikkea - ole oma itsesi ja rakasta elämää!


Ja koska haluan, että nautit kaikesta hyvästä ja erityisesti luonnosta, niin jaan sinulle vielä kaksi kuvaa kahdesta lempipaikastani. Pudasjärven Kokkokylä, rakas kotipaikkani, siellä ovat minun juureni. Siellä minä synnyin ja vartuin elämäni ensimmäiset 15 vuotta. Ja toden totta, Hilla kasvoi suolla. Olen myös kasvattanut toiset juuret Espooseen, sillä olen asunut täällä jo pidempään kuin Pudasjärvellä. Espoossa parasta on kallioiset metsät ja meri. Varsinkin tuolla metsässä minä rauhoitun.


Kuvat: Hilla Sundström


Hyvästele kiitollisena tämä vuosi ja ota ilolla vastaan uusi vuosi!


Pidä huolta itsestäsi!


Rakkaudella

Hilla

Sisällöntuottaja

Minä Olen -messut

some@minaolen.com

#blogi #keho #mieli #henki #perhe #työ #talous #kiitollisuus #2020 #uusivuosi #2021 #ilo #valo #rakkaus #suojelus #psalmi #daavidinpsalmi #raamattu

173 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki