• Hilla

Ayurvedinen kävelyhieronta

Päivitetty: 10. marras 2020

Rakas ystävä,

joko olet tutustunut ayurvediseen kävelyhierontaan? Esittelimme sen viime viikolla Facebook-livessä nimeltään 'Keskiviikkokahvit'. Mukana kahvittelemassa (tai oikeastaan teetä juomassa) oli Erika Boström, joka tekee ayurvedistä kävelyhierontaa Shakta Joogakoulun tiloissa Helsingin Kalasatamassa. Sekä Keskiviikkokahvit että näytehoito tallennettiin YouTube-kanavallemme, mutta jos tykkäät mieluummin lukea, niin kerron sinulle tuosta hoidosta tässä blogitekstissä.


Mitä se ayurvedinen kävelyhieronta sitten on?


Erika kertoo omilla nettisivuillaan hieronnasta näin:


"Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi kokonaisuutena hellästi jaloilla painamalla. Kävelyhieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin.


Hieronta perustuu painantaan, joka tehdään tietyssä järjestyksessä antaen samalla lihaksille mahdollisuuden rentoutua. Tämä liittyy kehon omiin virtauksiin stimuloiden kehon imunestekiertoa eli lymfaattista järjestelmää. Koko kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia, hieronta tasapainottaa koko systeemiä."


(Lähde: Soul Elements.)


Kuva: Ashwini Chaudhary (Bells at Tungnath temple - highest Shiva temple).


Kuinka hoito vaikutti minuun?


Sinua varmasti kiinnostaa toimiiko hoito niin kuin sen kerrotaan toimivan. Vaikka vaikutukset ovat varmasti yksilöllisiä, niin minä olen täällä sitä varten, että testaan nämä hoidot sinun puolestasi. Olen kuin se ystävä, joka kävi kokeilemassa uutta hoitomuotoa ja kertoo sitten rehellisesti mitä mieltä hoidosta oli.


Ayurvedinen kävelyhieronta tosiaan laittoi nesteet liikkeelle. Hieronta tuntui aika lailla samalta kuin lymfaterapia. Siitä tiesin, että tämä hieronta toimii. Minulla oli ollut jo jonkin aikaa turvotusta ja esimerkiksi reisien iho oli tästä syytä kireänä. Kävelyhieronnan myötä iho pehmeni ja alkoi lämmetä aivan kuin veri olisi alkanut kiertää sujuvammin. Hoito ei sattunut ollenkaan, vaan Erika kyseli hoidon aikana miltä mikäkin tuntuu, jotta hieronta tuntuisi sopivasti, mutta ei sattuisi.


Välittöminä vaikutuksina hoidon jälkeen olin ensinnäkin täysin rentoutunut ja minua alkoi väsyttää. Lisäksi nesteet lähtivät heti liikenteeseen. Join paljon vettä ja kävin kotona tunnin kävelylenkin. Sekä ennen lenkkiä että sen jälkeen jalat olivat raskaat. Tuntui kuin ne olisivat painaneet 1000 kg tai kuin olisin ollut todella kovassa fyysisessä rasituksessa. Nukahdin illalla nopeasti ja sainkin pitkästä aikaa nukuttua hyvin.


Seuraavana päivänä olo olikin jo kevyempi ja virkeämpi. Iho tuntui edelleen lämpimältä, mikä on tietysti hyvä juttu. Voin kyllä lämpimästi suositella kokeilemaan ayurvedistä kävelyhierontaa ja aion varmasti mennä itsekin uudestaan.


Alekoodi sinua varten


Jos kiinnostuit tästä hoidosta, niin Erika lupasi antaa sinulle -10% alennusta 90 minuuttia kestävästä Exclusive hoidosta. Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn ja jalkahieronnan, jossa käydään läpi akupunktiopisteitä sekä meridiaaneja. Jalkojen hieronnassa käytetään luomulaatuisia öljyjä. Ayurvedisessä kävelyhieronnan osuudessa ei käytetä öljyjä. Hieronta tehdään jaloilla kevyesti painaen vaatteiden läpi.


Exclusive hoidossa ayurvedisen kävelyhieronnan pituus on 50 min ja jalkahieronta + kylpy 40 min. Alennuskoodi tälle hoidolle on "MINAOLEN" - alekoodi ilmoitetaan Erikalle vastaamalla hänen lähettämäänsä vahvistusviestiin, jonka saat varauksen jälkeen. Varaus on tehtävä 30.11.2020 mennessä. Varaa aikasi suoraan ajanvarauskalenterista.


Pidä itsestäsi huolta! ♡

Rakkaudella

Hilla

Sisällöntuottaja

Minä Olen -messut

some@minaolen.com

#blogi #keho #mieli #henki #perhe #työ #talous #hyvinvointi #ayurvedinenkävelyhieronta #ayurveda #hieronta #alekoodi #helsinki

161 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki