Vuoden 2021 Minä Olen -messujen Näytteilleasettajat

Kasvisravintola Silvoplee

"Jo vuodesta 1999 kasvisruokaa suurella sydämellä"

Satu Silvon omistama rakastettu kasvisravintola Helsingin Kalliossa,
uudessa osoitteessa Toinen Linja 3.
Lämpimästi tervetuloa!

Ystävänpäivätarjouksena annamme Minä Olen -messujen osallistujille
15% alennuksen buffet-ruokailusta 12.-20.2.2021 välisenä aikana.
Alennuksen saa kassalta koodilla: MINAOLEN15

Kasvisravintola Silvoplee

Green8.fi

Bauer Biotecin Green8 -tuotteet on suunniteltu suojaamaan sinua sähkömagneettisen säteilyn haittavaikutuksilta, joita ovat mm. unettomuus, hermostuneisuus, päänsärky, energian puutos. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, joiden energiatasot ovat nousseet merkittävästi, unen laatu ja elämän laatu parantuneet merkittävästi. Laitteet suojaavat mm. maasäteilyltä, voimavirtojen ja puhelinmastojen aiheuttamalta säteilyltä, 4G, 5G, UMTS, Wifi verkkojen aiheuttamalta säteilyltä.

Messuvieraille huipputarjous -25% kaikista green8 -tuotteista. Mene verkkokauppaan, osta tuotteet ja kirjoita alennuskoodiksi minaolen. Etu voimassa sunnuntaihin 21.2.2021 asti.

Green8.fi

Kurimus Coaching

Alkuvoima -valmennuksen tavoitteena on vahvistaa omaa seksuaalista itsetuntoa ja parantaa ihmissuhteiden laatua ratkaisukeskeisen menetelmän työkaluja hyödyntäen. Opit tuntemaan itsesi paremmin ja kohtaamaan todellisen seksuaalisen minäsi. Kun oma seksuaalisuus ja arvot ovat selvillä, on helpompaa avautua ja kommunikoida luotettavan kumppanin kanssa sydämestä käsin.

Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat vahvistaa omaa seksuaalista itsetuntoasi. Jos olet parisuhteessa, tämän valmennuksen työkalujen ja tehtävien
tarkoitus on myös auttaa sinua luomaan syvempää luottamusta ja yhteyttä kumppaniisi. Mikäli olet sinkku, saat työkaluja oman seksuaalisen minäkuvasi kehittämiseen ja vahvistamiseen ja opit kommunikoimaan tavalla, joka luo läheisyyttä kaikkiin ihmissuhteisiisi.

Koodilla MinäOlen2021 saat valmennuksen puoleen hintaan (norm. 49 €)! Lisää koodi verkkokaupan kassalla ostaessasi Alkuvoima - seksuaalisen itsetunnon valmennuksen. Tarjous voimassa su 14.2.2021 saakka.

Kurimus Coaching

Minä Olen Lehti

Minä Olen -lehti käsittelee erilaisia maailmankuvia, kehittyvää elämänymmärrystä, henkisyyttä ja henkistä kasvua, terveyttä, luontaishoitoja ja –terapioita. Lehti ei ole sitoutunut mihinkään yksittäiseen filosofiaan, uskontoon tai ismiin.

Erikoistarjous 35 euroa/vuosi (sis 6 numeroa).

Minä Olen Lehti

Era Nova Bookshop Oy

Era Nova on henkisen kasvun ja hyvinvoinnin kauppa sekä kohtaamispaikka Helsingin Kasarmikadulla ja verkossa eranova.fi. Kirjoja, tarot-, oraakkeli-, enkeli- ja valmennuskortteja, tulkitsijan välineitä, salviaa, palo santoa ja suitsukkeita energiapuhdistukseen, voimaesineitä, kristalleja ja koruja mukana kannettaviksi ja rituaaleihin, teetä nautittavaksi. Läsnäoloa ja ymmärrystä ei voi suoraan ostaa, tuotteidemme avulla niitä voi lisätä. Hyvää mielelle, keholle, sielulle ja sydämelle – sekä koko universumille!

Koodilla MINÄOLEN10 Minä Olen-messuosallistujille nyt kaikista Era Novan tuotteista huisa 10 % alennus helmikuun ajan – etu voimassa sekä eranova.fi että myymälässämme Kasarmikatu 2, Helsinki. Ravitse kehoa, mieltä ja henkeä juuri omalla valinnallasi! Meiltä myös kotimaiset ja eettiset ostavastuullisesti.fi -tuotteet, muun muassa kotimaisia irtosuitsukkeita sekä Era Novan omaa Elämän elementit -yrttiteetä!

Era Nova Bookshop Oy

Vahva Minä

Vahva Minä™ tukee persoonallista ja henkistä kasvuasi: kursseja, yksityisvalmennusta ja -opetusta, meditaatioita, joogaa, rentoutusta ja materiaaleja itsenäiseen opiskeluun. Perusajatuksena on, että voit löytää oman voimasi, elää omana itsenäsi ja toteuttaa omaa potentiaaliasi. Uskomme läsnäoloon ja toimintaan.
Henkiset palvelut Vahva Minälle™ tuottaa Valonpisara.fi.

Energiahoidoista ja kanavoinneista – 15 € normaalihinnoista
Nettijoogan sarjalipuista – 10 %
Joogaharjoituksia 5 € / tallenne
Itseopiskelumateriaalia 10 € / kpl (norm. 25 €)

Vahva Minä

Hiljaisuuden Ystävät ry

Hiljaisuuden Ystävät ry on vaalinut kristillistä spiritualiteettiä jo yli 30 vuoden ajan. Yhdistys perustettiin edistämään ja tekemään hiljaisuuden retriittiä tunnetuksi, organisoimaan ja toteuttamaan retriitinohjaajakoulutusta ja saamaan aikaan retriittikeskuksen.

Hiljaisuuden Ystävät ry

Tuomasmessu

Tuomasmessu on evankelis-luterilaisen kirkon muodoltaan vaihtoehtoinen jumalanpalvelus eli messu, joka on saanut vaikutteita niin liturgisesta uudistusliikkeestä kuin 1900-luvun herätyskristillisyydestä. Messun nimi viittaa "epäilijänä" tunnettuun apostoli Tuomaaseen, ja pyrkii viestittämään helppoa lähestyttävyyttä.

Tuomasmessu

Kirkko ja kaupunki

Kirkko ja kaupunki on Suomen laajalevikkisin seurakuntalehti ja verkkomedia. Lehti toimitetaan osoitteellisena jakeluna pääkaupunkiseudulla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsenille. Levikki on 340 000 kappaletta. Kirkko ja kaupungin verkkomedia julkaisee uutta sisältöä päivittäin.

Kirkko ja kaupunki

Kirkko Helsingissä

Kirkko Helsingissä eli Helsingin seurakuntayhtymä ylläpitää sivustoa nimeltään Hiljainentila.fi. Sivustolta löydät mm. kristillisiä meditaatioita, retriittejä ja hengellistä ohjausta sekä näihin liittyviä tapahtumia ja koulutuksia.

Kun liityt sähköpostilistallemme messupäivänä 13.2.2021, osallistut arvontaan, jonka voittaja (1 hlö) pääsee veloituksetta osallistumaan yhdelle kurssillemme vuoden 2021 aikana. Sähköpostilistallemme ja näin ollen arvontaan pääset ilmoittautumaan hiljainentila.fi -etusivulta. Arvonta suoritetaan maanantaina 15.2.2021 klo 10:00 ja voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen, jonka hän on ilmoittanut sähköpostilistalle.

Kirkko Helsingissä

Haluatko näytteilleasettajaksi Minä Olen -messuille 2021? Näytteilleasettajien näkyvyyspaketit ovat myynnissä täällä.

Vuoden 2020 näytteilleasettajiin pääset tutustumaan tästä.

Näytteilleasettajien sopimusehdot

Yhteydenotot koskien näkyvyyspaketteja:

+358 45 624 6604

messut@minaolen.com