Vuoden 2021 Minä Olen -messujen tarjoukset

Kasvisravintola Silvoplee

"Jo vuodesta 1999 kasvisruokaa suurella sydämellä"

Satu Silvon omistama rakastettu kasvisravintola Helsingin Kalliossa,
uudessa osoitteessa Toinen Linja 3.
Lämpimästi tervetuloa!

Green8.fi

Bauer Biotecin Green8 -tuotteet on suunniteltu suojaamaan sinua sähkömagneettisen säteilyn haittavaikutuksilta, joita ovat mm. unettomuus, hermostuneisuus, päänsärky, energian puutos. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, joiden energiatasot ovat nousseet merkittävästi, unen laatu ja elämän laatu parantuneet merkittävästi. Laitteet suojaavat mm. maasäteilyltä, voimavirtojen ja puhelinmastojen aiheuttamalta säteilyltä, 4G, 5G, UMTS, Wifi verkkojen aiheuttamalta säteilyltä.

Kurimus Coaching

Alkuvoima -valmennuksen tavoitteena on vahvistaa omaa seksuaalista itsetuntoa ja parantaa ihmissuhteiden laatua ratkaisukeskeisen menetelmän työkaluja hyödyntäen. Opit tuntemaan itsesi paremmin ja kohtaamaan todellisen seksuaalisen minäsi. Kun oma seksuaalisuus ja arvot ovat selvillä, on helpompaa avautua ja kommunikoida luotettavan kumppanin kanssa sydämestä käsin.

Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat vahvistaa omaa seksuaalista itsetuntoasi. Jos olet parisuhteessa, tämän valmennuksen työkalujen ja tehtävien
tarkoitus on myös auttaa sinua luomaan syvempää luottamusta ja yhteyttä kumppaniisi. Mikäli olet sinkku, saat työkaluja oman seksuaalisen minäkuvasi kehittämiseen ja vahvistamiseen ja opit kommunikoimaan tavalla, joka luo läheisyyttä kaikkiin ihmissuhteisiisi.

Minä Olen Lehti

Minä Olen -lehti käsittelee erilaisia maailmankuvia, kehittyvää elämänymmärrystä, henkisyyttä ja henkistä kasvua, terveyttä, luontaishoitoja ja –terapioita. Lehti ei ole sitoutunut mihinkään yksittäiseen filosofiaan, uskontoon tai ismiin.

Era Nova Bookshop Oy

Era Nova on henkisen kasvun ja hyvinvoinnin kauppa sekä kohtaamispaikka Helsingin Kasarmikadulla ja verkossa eranova.fi. Kirjoja, tarot-, oraakkeli-, enkeli- ja valmennuskortteja, tulkitsijan välineitä, salviaa, palo santoa ja suitsukkeita energiapuhdistukseen, voimaesineitä, kristalleja ja koruja mukana kannettaviksi ja rituaaleihin, teetä nautittavaksi. Läsnäoloa ja ymmärrystä ei voi suoraan ostaa, tuotteidemme avulla niitä voi lisätä. Hyvää mielelle, keholle, sielulle ja sydämelle – sekä koko universumille!

Karas-Sana Oy

Uudistunut upea Sana-lehti on nyt Suomen suurin kristillinen aikakauslehti. Tutustu ja ihastu! Tilaa 60-sivuinen merkityksellistä sisältöä täynnä oleva lukuelämys nyt Ystävänpäivätarjoushintaan joko itsellesi tai lahjaksi 3 kk 29 €.

Vahva Minä

Vahva Minä™ tukee persoonallista ja henkistä kasvuasi: kursseja, yksityisvalmennusta ja -opetusta, meditaatioita, joogaa, rentoutusta ja materiaaleja itsenäiseen opiskeluun. Perusajatuksena on, että voit löytää oman voimasi, elää omana itsenäsi ja toteuttaa omaa potentiaaliasi. Uskomme läsnäoloon ja toimintaan.
Henkiset palvelut Vahva Minälle™ tuottaa Valonpisara.fi.

Hiljaisuuden Ystävät ry

Hiljaisuuden Ystävät ry on vaalinut kristillistä spiritualiteettiä jo yli 30 vuoden ajan. Yhdistys perustettiin edistämään ja tekemään hiljaisuuden retriittiä tunnetuksi, organisoimaan ja toteuttamaan retriitinohjaajakoulutusta ja saamaan aikaan retriittikeskuksen.

Tuomasmessu

Tuomasmessu on evankelis-luterilaisen kirkon muodoltaan vaihtoehtoinen jumalanpalvelus eli messu, joka on saanut vaikutteita niin liturgisesta uudistusliikkeestä kuin 1900-luvun herätyskristillisyydestä. Messun nimi viittaa "epäilijänä" tunnettuun apostoli Tuomaaseen, ja pyrkii viestittämään helppoa lähestyttävyyttä.

Kirkko ja kaupunki

Kirkko ja kaupunki on Suomen laajalevikkisin seurakuntalehti ja verkkomedia. Lehti toimitetaan osoitteellisena jakeluna pääkaupunkiseudulla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsenille. Levikki on 340 000 kappaletta. Kirkko ja kaupungin verkkomedia julkaisee uutta sisältöä päivittäin.