Messuliput

Virtuaalimessulipulla pääset seuraamaan luennot verkossa, jonka lisäksi pääset tutustumaan verkossa näytteilleasettajien toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä tekemään ostoksia.

Ostamalla messulipun, pääset seuraamaan neljän salin (Finlandia-sali, Helsinki-sali, Veranda 3 ja Veranda 4) esityksiä suorana internetyhteyden avulla. Voit tutustua ohjelmaan ja ostaa lipun etukäteen tai messujen aikaan. Messulipun ostamalla, voit katsoa ostamasi messupäivän tallenteita 21.2.2021 asti veloituksetta. Sen jälkeen sinun on mahdollista ostaa tallenne paketti etuhintaan. 

Lipunmyynti alkaa verkkosivuillamme lokakuussa 2020.

Messulipulla pääset seuraamaan luentoja paikan päällä viidessä eri salissa (Finlandia-sali, Helsinki-sali, Veranda 3 & 4 ja Terassi-sali), jonka lisäksi pääset tutustumaan messuosastoilla näytteilleasettajien toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä tekemään ostoksia.

Voit tutustua messuohjelmaan etukäteen verkossa ja ostaa lipun joko verkosta tai vaihtoehtoisesti paikan päältä. 

Lipunmyynti alkaa verkkosivuillamme lokakuussa 2020

Finlandia-talo

Virtuaaliliput

VIP-lipulla seuraat VIP-luennoitsijan luennon eturivistä, nautit maittavan lounaan Finlandia-talon uudistetussa ravintolassa sekä rentoudut messuhumun keskellä VIP-vieraille varatussa Lounge-tilassa. Tilassa on tarjolla lasillinen lehtikuohuvaa  sekä iltapäiväkahvit. Kotiin viemisiksi saat virtuaalisen lahjakassin, joka sisältää vuoden 2020 ja 2021 messutallenteiden lisäksi rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin ja palveluihin.

Vietä ihana messupäivä itsesi tai ystäväsi kanssa ja tule nauttimaan messuista ekslusiivisena vieraana!

Lipunmyynti alkaa verkkosivuillamme lokakuussa 2020.

VIP-lippu

Seminaarilipulla pääset nauttimaan VIP-luennoitsijan ekslusiivisesta luennosta. Lisäksi pääset seuraamaan kaikkien salien luentoja ja esityksiä joko paikan päällä tai verkossa. Kotiinviemisiksi saat virtuaalisen lahjakassin, joka sisältää vuoden 2020 ja 2021 messutallenteiden lisäksi rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin ja palveluihin.

Vietä ihana messupäivä itsesi tai ystäväsi kanssa ja tule kuuntelemaan Suomen eturivin luennoitsijoita!

Lipunmyynti alkaa verkkosivuillamme lokakuussa 2020.

Seminaarilippu