Tunne kehosi, tunne itsesi – Miten syventää yhteyttä omaan kehoon

Keho ei ole vain kuori tai kulkuväline, vaan ystävä ja yhteistyökumppani. Vaikka olisi ajautunut kauas kehostaan, sitä on mahdollista oppia kuuntelemaan. Syvempi yhteys omaan kehoon ei synny hetkessä, vaan siihen tarvitaan lempeyttä ja sitoutumista.
 
Juuri ilmestyneen Kotona kehossa -kirjan kirjoittajat Susanna Jussila ja Emmi Ohraniemi avaavat kehoyhteyden tärkeyttä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. 
 
 

Susanna Jussila on entinen kilpaurheilija, liikunta-addikti ja itsensä rääkkääjä, joka löysi tien paranemiseen kehonsa kuuntelun kautta. Hän on keho-mieli yhteydestä ammentava personal trainer,  joogaopettaja ja toiminut liikunta-alalla vuodesta 2004. Liikkeen ja kirjoittamisen lisäksi Susanna rakastaa runoilua. 

Emmi Ohraniemi on syömishäiriön jälkeen kodin kehostaan löytänyt joogaopettaja ja taiteilija. Emmin intohimona on kehoyhteys, kehon sisäinen viisaus ja hoitava liike. Myös teoksiinsa hän ammentaa sanomaa kehollisen kokemisen kautta.

Kumpikin kirjoittajista on käynyt oman matkansa, löytänyt pakenemisesta ja kaltoinkohtelusta takaisin yhteyteen itsensä ja oman kehonsa kanssa.

Susanna Jussila & Emmi Ohraniemi

Hidasta elämää

Susanna Jussila & Emmi Ohraniemi

13.2.2021

Luento kestää noin 40 minuuttia.