Naishormonit ja hyvän olon salaisuus?

Hurmaavilla naishormoneilla on lukuisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Ne vaikuttavat muun muassa mielialaan, energisyyteen, aivojen toimintaan, ihoon ja limakalvoihin. Toisaalta keltarauhashormoni, progesteroni, vaikuttaa esimerkiksi immuniteettiin, suojaa aivoja ja hermostoa sekä ehkäisee tulehdusta. Nämä hormonit siis pitävät meidät positiivisina, aktiivisina ja auttavat nukkumaan.

Mistä sitten toisinaan esiintyvä kiukku, raivo, yltiöärtyneisyys, alakuloisuus ja levottomuus kumpuavat? Valitettavasti useat naiset kärsivät hormonaalisesta kaaoksesta, jopa myrskystä, miltei päivittäin. Mitä sen taustalla on? Miten kaaos tasapainotetaan ja saavutetaan hormonaalinen hurma tai edes hieman tasaisempi olotila? Tiedätkö mitkä ovat tämän vuosituhannen pahimmat hormonaaliset epätasapainoepidemiat ja mihin ne johtavat? Tai miten ne korjataan? Entä miten ne liittyvät estrogeeniin tai progesteroniin? Ovatko naishormonit sittenkään hyvänolon salaisuuden taustalla?

Luennolla kuulet muun muassa, mitkä tekijät voivat aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa, mitä on tehtävissä ja miten pääset takaisin seesteiseen, mutta energiseen ja nautinnolliseen tasapainoon. Sydämellisesti tervetuloa mukaan oppimaan ja innostumaan!

Valovoimainen Paula Heinonen on funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, tekniikan lisensiaatti, entinen suolistotutkija, tietokirjailija ja kolmen nuoren miehen äiti.

SUPER-lippu sisältää messu+ messulipun, Paulan 90min spesiaaliluennon (Naishormonit ja hyvänolon salaisuus?) ja 90 minuutin ryhmätapaamisen verkossa Paulan kouluttaman FLT-ravintovalmentajan kanssa.

Paulan spesiaaliluento esitetään lauantaina 13.2.2021 klo 15 ja itsellesi sopivan ryhmätapaamisen ajan voit valita verkkokaupassa. Luennon tallenne katseltavissa 28.2.2021 asti.

Paula Heinonen

Vain SUPER lipulla

Paula Heinonen

13.2.2021

Luento kestää noin 90 minuuttia.