Palavalla sydämellä - Rakkaudellinen rohkeus

Sydämen puhe on tietojen tietoa ja meidän kaikkien käytettävissä, jos vain haluamme. Sydämen puhetta helpommin kuuntelemme kuitenkin järjen, egomme ja muiden ihmisten puhetta. Onhan aikuisen ihmisen noloa luottaa johonkin sanojen ulottumattomissa olevaan ja järjettömältä tuntuvaan. 

Jos vaimennamme nolouden ja muiden pelkojen vuoksi oman sydämemme äänen, hylkäämme samalla omat arvomme, unelmamme ja hyvinvointimme. Oman rohkeutemme ja voimamme.
Oman sydämen puheen mukainen rohkeus on kuitenkin ainoaa pitkäkestoisesti hyvinvointia synnyttävää rohkeutta. Rakkaudellista rohkeutta.

Eija Hinkkala on valmentaja, sanoittaja ja kirjailija. Hänen intohimoinen missionsa on rohkaista ihmisiä elämään itsensä näköistä ja itsestä hyvältä tuntuvaa elämää. Hän seurasi omaa palavaa sydäntään parikymmentä vuotta sitten hypätessään hammaslääketieteen tohtorin polulta iskelmälaulajaksi. Sittemmin hän on toiminut musiikkialalla moninaisissa tehtävissä ja ikuisen oppijan uteliaisuudella opiskellut työn ohessa mm. tiimivalmentajaksi. 

Eija on kehittänyt missiotaan toteuttamaan Löydä Sun Juttusi -valmennuskonseptin sekä kirjoittanut kirjan Sinä olet enemmän – Palavalla sydämellä kohti omaa juttua (Otava 2020).

Eija Hinkkala

Hidasta elämää

Eija Hinkkala

13.2.2021

Luento kestää noin 40 minuuttia.