Minä Olen 2021 x Paula Heinonen

mina-olen-2021-x-paula-heinonen

Buy tickets

Ärsyttääkö ja kiukuttaako? Tuntuuko, että elät jatkuvasti hormonaalisessa kaaoksessa? Onko jotakin, mitä haluaisit kysyä liittyen ravintoon? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Minä Olen -messuilla la 13.2.2021 klo 15 Paula Heinosen syventävälle luennolle "Naishormonit ja hyvänolon salaisuus?" sekä FLT Ravintovalmentajan ryhmässä toteutettavaan verkkotapaamisen. Verkkotapaamiset järjestetään viikolla 7.


Naishormonit ja hyvänolon salaisuus?


Hurmaavilla naishormoneilla on lukuisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Ne vaikuttavat muun muassa mielialaan, energisyyteen, aivojen toimintaan, ihoon ja limakalvoihin. Toisaalta keltarauhashormoni, progesteroni, vaikuttaa esimerkiksi immuniteettiin, suojaa aivoja ja hermostoa sekä ehkäisee tulehdusta. Nämä hormonit siis pitävät meidät positiivisina, aktiivisina ja auttavat nukkumaan. Mistä sitten toisinaan esiintyvä kiukku, raivo, yltiöärtyneisyys, alakuloisuus ja levottomuus kumpuavat? Valitettavasti useat naiset kärsivät hormonaalisesta kaaoksesta, jopa myrskystä, miltei päivittäin. Mitä sen taustalla on? Miten kaaos tasapainotetaan ja saavutetaan hormonaalinen hurma tai edes hieman tasaisempi olotila? Tiedätkö mitkä ovat tämän vuosituhannen pahimmat hormonaaliset epätasapainoepidemiat ja mihin ne johtavat? Tai miten ne korjataan? Entä miten ne liittyvät estrogeeniin tai progesteroniin? Ovatko naishormonit sittenkään hyvänolon salaisuuden taustalla? Luennolla kuulet muun muassa, mitkä tekijät voivat aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa, mitä on tehtävissä ja miten pääset takaisin seesteiseen, mutta energiseen ja nautinnolliseen tasapainoon. Sydämellisesti tervetuloa mukaan oppimaan ja innostumaan!


Ota kaikki irti Minä Olen 2021 -messuista! Super-lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn virtuaalimessuille lauantaina 13.2.2021 pidennetyllä katseluoikeudella. Lisäksi pääset katsomaan Paulan spesiaaliluennon sekä osallistumaan kiehtovaan ryhmätilaisuuteen verkossa, jossa Paulan kouluttama FLT Ravintovalmentaja vastaa kysymyksiisi.


Pienryhmä verkkotapaamisen ajat:


Ma 15.2. klo 18.00-19.30

Ti 16.2. klo 18.00-19.30

Ke 17.2. klo 12.00-13.30

To 18.2. klo 18.00-19.30

Pe 19.2. klo 18.00-19.30


Verkkotapaaminen järjestetään Zoomin välityksellä.


Super-lippuja saatavilla vain rajoitettu määrä.


SUPER-lippu

  • Sisältää Minä Olen -messulipun pidennetyllä katseluoikeudella
  • Messutallenteet katseltavissa koko vuoden 2021 ajan (alkaen 13.2.2021)
  • Paulan luennon "Naishormonit ja hyvänolon salaisuus?" (kesto 90min, katseluoikeus 28.2.2021 asti vain SUPER lipulla)
  • Osallistumisoikeus Paulan kouluttaman FLT Ravintovalmentajan vetämään ryhmätapaamiseen verkossa (vain SUPER lipulla)

Vuoden 2021 Minä Olen -messuilla esiintyy lähes 40 inspiroivaa ja mielenkiintoista luennoitsijaa


Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Milloin saan messulipun sähköpostiini?

Ennen pe 12.2. klo 14 ostetut liput lähetetään sähköpostitse perjantain 12.2. aikana.

Pe 12.2 klo 14 jälkeen ostetut liput toimitetaan sinulle sähköpostiin ennen messujen alkua, viimeistään lauantaina klo 8.50.

Lauantaina 13.2. ostetut liput toimitetaan sinulle sähköpostitse noin tunnin päästä ostotapahtumasta.


"Naishormonit ja hyvän olon salaisuus"-luennon linkki ja salasana sekä ZOOM-linkki viikolla 7 pidettäviin workshopeihin lähetetään sinulle sähköpostitse lauantaina 13.2. klo 14 mennessä.

Lisää tietoa

Show less >

Ticket name

29.90€

0

Ticket properties and additional info displayed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur eu luctus odio, vitae ullamcorper velit. Morbi in convallis augue. Duis efficitur ipsum turpis, sed porttitor tortor tristique eu.

Show less >

-
+
Buy tickets

Total €